Hyvinvoinnin Suurlähettiläät ja EräsPete yhteistyöhön

Kirjoitettu 10.04.2014

Verkostojen rakentaminen ja johtaminen ovat yrittäjille elintärkeitä. Nykyisessä talouden tilassa investointeja on vältettävä ja yhteistyöllä on haettava innovatiivisiakin ratkaisuja toistemme palveluihin.

EräsPeten pitkä erämatkailuyrittäjyyden kokemus sekä kalusto antavat mahdollisuuden Hyvinvoinnin Suurlähettiläille tarjota entistä kattavammat ja laadukkaammat luontoelämykset majoituksineen. Nyt on mahdollisuus saada kauttamme vetouisteluretket isommallekin porukalle sekä lähteä vaikkapa hirvijahtiin Suomessa tai villisikajahtiin Latviaan. EräsPeteltä löytyy myös jousiammuntakoulutusta, koskikalastuskoulutusta, melontaa, Yukigassen-lumisotaa, 3D-jousiammuntaa, leikkimielisiä turnajaisia ja paljon muuta.

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät tarjoavat puolestaan EräsPetelle ryhmädynamiikan sekä itsensä johtamisen osaamista. Pelkästään hauskanpito työyhteisön kanssa on usein erittäin antoisaa ja tärkeää, mutta nyt voit yhdistää siihen myös analyyttisemman näkökulman. Millaisessa vaiheessa ryhmäsi on, mitä ilmiöitä päivän aikana on havaittavissa ja kuinka tämän tiedon avulla voit viedä joukkojasi ryhmän kehityskaaressa eteenpäin kohti huipputiimiä?

Tarjolla on nyt siis loistava paketti kokemuksellista koulutusta, jossa pidetään hauskaa, mutta samalla saat erittäin tärkeää tietoa ryhmäsi toiminnasta ja näkökulmia ryhmäsi kehittymiseen – tervetuloa! Tarjouksen saat meidän molempien kautta.

Terveisin Petri & Markku