Hyvinvoinnin Suurlähettiläät
Työyhteisövalmennuksemme on suunnattu työyhteisöille, joissa turhauttavat toimintamallit estävät toimimasta yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Tutustutamme valmennettavat ryhmäilmiöihin ja tutkimme yhdessä, millaista on hyvinvoivan työyhteisön vuorovaikutus. Muutamme työyhteisövalmennuksessa käyttäytymismalleja pysyvästi, jolloin hukka vähenee, ja hyvinvointi sekä tuottavuus paranevat. Lupaamme tehdä työelämästä paikan, jossa on hyvä elää toisten kanssa.
Emme tyydy luennoimaan unettavia teorioita, vaan järjestämme inspiroivan ympäristön työyhteisön kehittämiselle. Valmennamme peilitunnelimetodimme avulla ihmisiä tulemaan tutuiksi itsensä kanssa ja ymmärtämään sen avulla paremmin myös muita. Jäljitämme ja revimme silpuksi ajattelemattomat toimintamallit, jotka johtavat ristiriitoihin, pahoinvointiin ja taloudellisiin menetyksiin työyhteisöissä. Uppoudumme jokaiseen työyhteisövalmennukseen pitkäjänteisesti ja suurella intensiteetillä.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä, millainen työyhteisövalmennus täyttäisi teidän tarpeenne.
Valmennukset eivät ole jääneet pelkän puheen tasolle.
Lisäksi vapaasti valittavia valmennuksia
-Webinaareja valituista aiheista
- Ryhmädynamiikan internaattijakso esim. 2-4 päivää, jossa ryhmä oikeasti laitetaan ilmiöiden äärelle (esim. Islanti, Espanja, Lappi)
- Firstbeat-mittaus, jos jaksaminen yleisemmin haasteena
- Keveämpiä virkistyspäiviä esimerkiksi luonnossa
Itsetuntemuksen kehittäminen työyhteisössä vähentää hukattuja mahdollisuuksia ja tuo taloudellista menestystä.
Valmennuksissa pyritään havahduttamaan jokainen ryhmän jäsen siihen, että hän voi vaikuttaa itse aktiivisesti ryhmäilmiöihin ja sitä kautta sekä omaan että ryhmän hyvinvointiin. Jokaisella työntekijällä on työnyhteisössä oma roolinsa, mutta millainen ja miten sitä voi tietoisesti kehittää?
Suurin osa vuorovaikutuksen konflikteista syntyy työyhteisössä, koska emme ymmärrä toistemme tarpeita. Kehityspäivien aikana pyrimme pysyttelemään normaalissa työarjessa pinnan alla olevissa asioissa kuten asenteissa, arvoissa, tunteissa, mielikuvissa, tulkinnoissa ja piilonormeissa. Tiedätkö mitä ryhmäsi jäsenet pelkäävät tai arvostavat? Tai mikä on heidän mielestään parasta sinussa? Ryhmän jäsenten tunteminen on yksi tärkeä palanen ryhmän yhtenäisyydessä.
Valmennuksissa ei puhuta asioista yleisellä tasolla, vaan sukelletaan kyseessä olevan ryhmän juuri siinä hetkessä läsnä oleviin ilmiöihin! Kokemuksellisten harjoitusten kautta etsitään ilmiöt keskustelun aiheeksi, käydään läpi teoriataustaa hieman ja pohditaan kuinka ilmiöt näkyvät normaalissa työarjessa.
Suurin osa vuorovaikutuksen konflikteista syntyy työyhteisössä, koska emme ymmärrä toistemme tarpeita. Itsensä tunteminen ja sitä kautta erilaisten persoonien vahvuuksien hyödyntäminen työyhteisössä on yhteistä menestyville työyhteisöille. Työyhteisövalmennuksessa käytämme ohjauksellisia menetelmiä, joiden käyttämisellä on tutkitusti osoitettu olevan vahva yhteys yritysten kannattavuuteen.
Markku Pykäläinen, CEO, Hyvinvoinnin Suurlähettiläät