Hyvinvoinnin Suurlähettiläät

Hyvinvoinnin suurlähettiläät Oy

Ydinliiketoimintanamme on ihminen!

Mikään ei muutu, jos ihminen itse ei halua muuttua. Ei muutu ryhmä toimivammaksi, ei esimiestyö paremmaksi – eikä prosessi tehokkaammaksi. Kaiken kehittäminen vaatii siis ihmisen halua. Siksi palveluissamme keskiössä on aina ihminen. Haastamme asiakkaitamme tutkimaan omaa toimintaansa osallistavien sekä työnohjauksellisten menetelmien avulla.

Keskeisimpiä palveluitamme ovat esimiestyön kehittäminen, käytännön Lean-johtamisen kehittäminen, turvallisuusjohtamisen kehittäminen sekä työyhteisöjen ryhmädynamiikan kehittäminen. Kaikessa keskiössä on siis ihminen ja hänen aktiivinen toimijuus. Prosessit voidaan kuvata kuinka hienosti tahansa, mutta oleellista on miten ihminen prosessissa toimii.

Mielelläni puhun myös erilaisissa tapahtumissa, kun tavoitteena on herättää ihmisiä pohtimaan omaa käyttäytymistä suhteessa työnantajan tavoitteisiin ja maailmanmenoon. Intohimon kohteina: ihmisten johtaminen, itsensä johtaminen, ryhmien johtaminen, Lean ja turvallisuusjohtaminen. Esiintymispyynnöt MySpeaker kautta.

Arvolupauksemme on luoda asiakkaillemme uusia ja erilaisia näkökulmia. Keskeisin toimitapamme on herättää ihminen pohtimaan omaa toimintaansa henkilökohtaisten kokemusten kautta.Tästä seuraa kaikkein vaikuttavimmat ja kestävimmät oppimiskokemukset. Keskitymme aina yksilöön ja pyrimme ylittämään asikkaidemme odotukset. Miten olemme tähän saakka onnistuneet, näet alapuolella olevista mittareista. Asiakaspalaute kysytään aina 24 tunnin sisällä palvelusta.

Valmennusprosesseihimme on nyt osallistunut noin 500 henkilöä, palautteen on antanut noin 50% kyselyn saaneista.

Referenssit löydät täältä!

Asiakastarinoita täältä!

 

 


Asiakaskokemus 24h sisällä palvelusta

Palvelu täytti tai ylitti odotukseni

Ei ihan tai lainkaan täyttänyt odotuksiani

Uskon vahvasti palvelun kehittäneeni minua / ryhmääni

Palvelu ei ehkä kehittänyt minua / ryhmääni

valmet_forward          Procemex_plain_RGB copy-logo   Polaraviation     enegia_hp Atrian_logo.svg     140px-Jyväskylä.vaakuna.svg     500px-Rovaniemi.vaakuna.svg      taiga  JAMK     REDU_logo_3tikka    Diskos_logo

”Oleellista ei ole mitä minä sanon, vaan se – mitä se sinussa aiheuttaa. Jos herätin tunteesi, olet jonkin tärkeän äärellä!”

 

Uskaltaudu epämukavuusalueellesi – se vie sinua eteenpäin!

Esimiestyön kehitys

Esimiehen perustehtävä on muuttunut ja muuttuu jatkuvasti. Tällä hetkellä ihmisten johtaminen on esimiestyön perustehtävän keskiössä. Esimiestyön ydin palautuu esimiehen kykyyn tutkia omaa käyttäytymistään ja sen vaikutusta johdettaviin henkilöihin. Esimiehen tulee pystyä muuttamaan omaa käyttäytymistään johdettaviensa ja tilanteiden mukaan. Mitä se vaatii esimiestyön kehitykseltä, lue lisää tästä…

Prosessit kuntoon! Lean-kulttuurin kehitys

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

”Prosessien muutoksessa on aina kysymys toimintakulttuurin muutoksesta eli ihmisen käyttäytymisen muutoksesta. Usein Lean-kehitystoimia yritetään viedä organisaatioon työkalut edellä ja ihmetellään miksi mikään ei muutu. Tarvitaan siis kokonaisvaltainen ihmisten muutosprosessi. Olen ollut nyrkit savessa tekemässä laajamittaisesti prosessien kehitystä Lean-menetelmiä hyödyntäen esim. Valmetilla ja Moventaksella välillä onnistuen ja välillä epäonnistuen. Parhaimmillaan prosessin läpimenoaikaa saatiin lyhennettyä 60%”

-Markku-

Lue tästä lisää, mitkä asiat mielestäni ovat ratkaisevan tärkeitä, jos haluat kehittää prosessejasi tehokkaammaksi…

Osallistava turvallisuusjohtamisen kehitys

Kuvaus päivityksen alla…

Työyhteisön kehitys

vene2

Työyhteisön kehitysprosesseissa työryhmiä kehitetään ryhmädynamiikan keinoin valmennuksellisia ja työnohjauksellisia menetelmiä hyödyntäen. Palvelun tärkeimpänä tavoitteena on auttaa ryhmää löytämään omat vahvuutensa, joilla se pystyy suorittamaan perustehtäväänsä entistä tehokkaammin.  Ryhmän kehittyminen vaatii aina pidemmän prosessin. Lue lisää prosessista…

keskeisimmät näkökulmat:

1

Ryhmän toiminta on koko ryhmän yhteinen asia – ei pelkästään esimiehen

Pyritään havahduttamaan jokainen ryhmän jäsen, miten ”minä” voin vaikuttaa itse aktiivisesti ryhmäilmiöihin sekä sitä kautta omaan että ryhmän hyvinvointiin? Jokaisella on oma roolinsa, mutta millainen ja miten sitä voi tietoisesti kehittää?

2

Ryhmän jäsenen paremmin tunteminen

Ryhmän hyvinvoinnin peruskiviä on sen jäsenten tunteminen. Tämän päivän kiireessä me tunnemme toisiamme valitettavan huonosti. Kehityspäivien aikana pyrimme pysyttelemään normaalissa työarjessa pinnan alla olevissa asioissa kuten asenteissa, arvoissa, tunteissa, mielikuvissa, tulkinnoissa, piilonormeissa,… Tiedätkö muuten mitä ryhmäsi jäsenet pelkäävät tai arvostavat? Tai mikä on heidän mielestä parasta sinussa? Ryhmän jäsenten tunteminen on yksi tärkeä palanen ryhmän yhtenäisyydessä.

3

Ilmiöt tutuiksi! Juuri sinun ryhmässäsi läsnä oleviin ilmiöhin!

Valmennuksissa ei puhuta asioista yleisellä tasolla, vaan sukelletaan kyseessä olevan ryhmän juuri siinä hetkessä läsnä oleviin ilmiöihin! Kokemullisten harjoitusten kautta etsitään ilmiöt keskustelun aiheeksi, käydään läpi teoriataustaa hieman ja pohditaan kuinka ilmiöt näkyvät normaalissa työarjessa.

Työhyvinvointi

Työntekijöiden työhyvinvointi ja työssäjaksaminen ovat elinehto asiakastyytyväisyyteen ja kannattavaan liiketoimintaan. Valmennamme työyhteisöjä kohti parempaa hyvinvointia ja jaksamista. Parasta työhyvinvoinnin kehittämistä oman työn ja työarjen kehittäminen. Tämän takia kehitysprosessimme keskiössä on työyhteisön ryhmätyönohjaukset. Palvelumme koostuu 1-2 vuoden prosessista, jonka sisältönä tyypillisesti ovat:

 • Firstbeat-mittaukset sekä sparraukset
 • Ryhmätyönohjaukset
 • Kokonaisvaltainen personal trainer
 • Valmennuspäivät

Työhyvinvointivalmennuksiin sopii erinomaisesti yhdistää pieni rentotumismatka luonnon helmaan vaeltaen, kalastaen tai metsästellen. Erinomaiseksi totemiamme kohteita ovat esim. Hacienda (Andalusia), Reykjadalur (Islanti), Utsjoki tai Hankasalmi.

Otathan yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin tarpeestanne!

Työnohjaus

johtaminen

Olen työskennellyt 20-vuotta teollisuudessa (Outokumpu, Patria, Metso, Moventas ja Valmet). Lähes koko urani olen toiminut esimies- ja johtotehtävissä. Esimiestyö on ollut aina intohimoni ja kiinnostuksen kohteeni. Erityisesti minua kiinnostaa ihminen ja sen toimminta sekä yksilönä että ryhmässä.

Olen saanut toimia erittäin hienoissa työyhteisöissä sekä erittäin huonoissa työyhteisöissä. Olen joutunut irtisanomaan paljon ihmisiä ja olen tullut itse irtisanotuksi. Olen kokenut burnoutin sekä toivattavasti auttanut joitakin olemaan kokematta. Olen saanut olla mukana yrityksen konkurssissa sekä nousukiidossa.

Koulutukseltani olen DI (Oulun yliopisto), EMBA (Jyväskylän yliopisto) sekä johdon ja esimiesten työnohjaaja (MIF – johtamistaidon opisto)

Lisäksi olen ollut yrittäjänä vuodesta 2013 lähtien ja saanut olla valmentamassa sekä työnohjaamassa satoja ihmisiä kohti parempaa työhyvinvointia sekä yhteistyökykyä.

Jos haluat työnohjaajaksi käytännönläheisen, avoimen ja suoran työnohjaajan – otahan yhteyttä.

Yritys

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät on vuonna 2013 perustettu kahden hengen perheyritys. Tarjoamme palvelukokonaisuuksia yhteistyössä laajan yhteistyöverkostomme kanssa. Yrittäjinä toimivat Merja ja Markku Pykäläinen

Palveluitamme on saatavilla myös Johtamistaidon Opiston (JTO / MIF) kautta JTO Partner-yhteistyön muodossa. Haluatko Markun puhumaan tapahtumaasi – se onnistuu MySpeaker:n kautta.

 

Lue asiakastarinoita täältä!

Yrittäjät

Markku (s. 1975)

–  Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), Management Institute of Finland 2017

–  EMBA, Jyväskylän Yliopisto 2013

–  DI, Oulun yliopisto 2001

–  Työkokemus 1995-2018: Outokumpu, Patria, Metso, Moventas, Valmet

Valmentajaesittely ja valmennusrefenssit

Katso LinkedIn-profiili

 

Merja

Merja (s. 1976)

– Hyvinvointianalyysien asiantuntija (First Beat), 2019

– Kokonaisvaltainen joogaohjaaja, 2014

– Fysioterapeutti, 2009

– Filosofian maisteri, 2003

Työkokemus 1998- : PSOAS, Tilastokeskus, Orion, KSSHP, Jyväskylän kaupunki

Muut valmentajamme

Arja Kitola

–  Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), Management Institute of Finland 2017

–  Johtamisen erikoisammattitutkinto 2005

–  Kasvatustieteen maisteri 1986, Turun yliopisto

–  Työkokemus 1983-:

  • Luokanopettaja, rehtori
  • Lehtori (Humak: kulttuurikasvatus, aikuiskoulutus ja työyhteisöjen kehittäminen)
  • Sivistysjohtaja, koulutoimenjohtaja
  • Yrittäjä

Valmentajaesittely ja valmennusrefenssit

 

 

Markku Timonen

–  Johdon ja esimiesten työnohjaaja (STOry), Management Institute of Finland 2017

– Lääketieteen tohtori, yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri, yleislääketieteen professori (Oulun yliopisto, Elinikäisen terveyden tutkimusyksikön johtaja)

– Suomen lääkäreiden Balint-yhdistyksen puheenjohtaja

– Yrittäjä

Katso LinkedIn-profiili

seuraa meitä somessa

Ota yhteyttä!


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.