Blog

Kaikki joukolla Vappumarssille!!


image not found

Товарищ, Zorron yöstä noustuas, marssille mars mars! Moni kantaa tai on ainakin kantavinaan voimain tunnossa sankarin viittaa ensi yönä ja huomenna – työn sankarit. Ensimmäistä kertaa aloin itsekin vakavissani miettimään, että pitäisiköhän lähtee marssimaan. Uskon, että marssiva porukka on sen verran suvaitsevaa ja fiksua nykypäivänä, ettei marssin tahti tarvitse olla kaikilla sama, jotta joukkoon punaiseen voisi liittyä.

Mielenilmaus: Vappumarssi vai blogi?

Vappumarssi on mielipiteen ilmaus – juuri sitä mitä itsekin teen blogissani koko ajan. Ulkoilmaihmisenä vähän joskus harmittaa, että tulee kirjoiteltua kauniina päivänä sisällä. Enimmäkseen olen kuitenkin onnistunut toteuttamaan sitä mistä puhun eli nauttimaan hetkestä ja noiden tunteiden tullessa pintaan, on kirjoitukset saanut jäädä odottamaan pahemman sään aikaa. Tässähän olisi oiva paikka ilmaista mielipiteitään ulkoilmassa. Tavoitettavuus viestille ei olisi tosin yhtä hyvä kuin somessa, mutta jos asiaa ei ajattele tavoitehakuisesti, voisi tempaus antaa kuitenkin molemmille osapuolille lisää pihviä ajatukseen.

Vappumarssi: Mukavaa yhdessäoloa vai hammastenkiristelyä?

Tällä hetkellä mielipiteitään marssilla ovat ilmaisemassa henkilöt, jotka ovat asioista samaa mieltä. Tietysti se on mukavaa yhdessäoloa vai ulkopuolisen silmää touhu ei järin mukavalta näytäkään. Mutta kuten marssijoiden lukumäärästä on luettavissa, viesti ei jalostu ja siksi se ei myöskään tavoita oikein muita kuin itse marssijoita. Eli kauhealla vaivalla tuotettu valitus kohdistuu vain samoin ajatteleviin ja lisää heidän negatiivisia tunteitaan.

Vappumarssille isolla porukalla – aatteesta riippumatta

Entäpä jos marssille lähdettäisiin ihan oikein isolla porukalla, aatteesta ja mielipiteestä välittämättä. Blogissani ja some-keskusteluissa yleensäkin kaikkein mielenkiintoisimpia ovat keskustelut, joissa mielipiteet hajaantuvat ja ideoita ilmaistaan monesta eri näkökulmasta. Voisiko tätä ajatusta jalostaa myös marssin yhteyteen? Jokainen toisi omat bannerinsa ja teesinsä mukanaan tapahtumaan sekä kymmenen tyhjää banneria, joihin voisi kirjoittaa uusia teesejä, sitä mukaan kun ajatus jalostuu paremmaksi ja tuoreemmaksi.

Nyt siis kaikki Zorron yön jälkeen ylös, ulos ja marssille – aatteesta riippumatta, antaa värien loistaa!! Lopetetaan vastakkainasettelu ja viedään yhdessä suomalaista työelämää eteenpäin niin, että asiakkaamme ovat keskiössä. Asiakkaan hyvinvointi tuo hyvinvointia yrityksille ja sitä kautta työntekijöille! Aika on juuri nyt otollinen, onhan meillä vallassakin työväen presidentti!

Tässäpä minun alkuteesit, joita on vara porukalla jalostaa! Ja bannerinkin voi yltä tai alta varastaa. Hywwää Walpuria!

-Markku-

Mitkäs olivat mietteet marssin jälkeen: Saavutettu etu vai pakotettu haitta ?

Muita kirjoituksia aiheeseen liittyen


Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.