fbpx

Peilitunnelimetodi

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät

TUTKI – PEILAA – KEHITY

Peilitunnelimetodilla lisää työhyvinvointia - ihmisyys on yksinkertaista

Peilitunnelimetodin aikana opitaan ymmärtämään ja kyseenalaistamaan omia ja toisten ihmisten lähtökohtia, joista käsin työyhteisössä toimitaan. Peilitunnelimetodi vie työyhteisön, esihenkilöryhmän, johtoryhmän tai yksittäisen esihenkilön tai työntekijän tutkimaan omien toimintatapojensa sekä työyhteisön vuorovaikutuksen vaikutusta työhyvinvointiin. Ryhmädynamiikkaan ja esihenkilötyöhön paneudutaan käytännön harjoitusten ja oivalluttamisen kautta. Liitämme valmennuksissamme teoriat vahvasti arjen ilmiöihin. Tavoittelemme valmennuksillamme pysyvää toimintatapojen muutosta, jolla saadaan rikottua työyhteisön hyödyttömät ja turhauttavat toimintamallit.

Peilitunnelimetodi antaa aikaa ajattelulle ja käyttäytymistapojen muutokselle. Valmennuksemme ja kehittämisprojektimme toteutetaan 1 – 2 vuoden aikana. Moniammatillinen tiimimme auttaa valitsemaan valmennettavien tarpeiden mukaiset valmennukselliset työkalut työnohjauksista aina pt-palveluihin asti. Uppoudumme kehitettävän työyhteisön haasteisiin ja valmennustarpeisiin intensiivisesti – kuin kyseessä olisi oma yrityksemme. Teemme myös kaikkemme, jotta peilitunnelimetodimme avulla saavutetut tulokset jäävät pysyviksi lisäten arjen hyvinvointia.

Valitse työyhteisöllesi sopiva työhyvinvointivalmennus ja ota yhteyttä!

Peilitunnelimetodi

VALITSE KATEGORIA

Johtamiskulttuurin kehittämisprosessi

Yhteistyö­käyttäytymisen kehittämisprosessi

Työssä jaksaminen

Lean-ajattelu


Valitse yläpuolelta kategoria, nähdäksesi metodimme rakenteen.

Ota yhteyttä

  Lähetä viesti
  Tilaa Hyvinvoinnin Suurlähettiläiden uutiskirje

  En voi sietää huonoa johtamista. Johtaminen, esimiestyö ja työyhteisön yhteistyö on usein niin ajattelematonta ja intuitiopohjaista, että tulee kylmiä väreitä. Siksi olemme luoneet prosessin, jonka avulla työyhteisöt voivat itse luoda hyvinvointia peilaamalla omaa toimintaansa.

  Työyhteisön kehitykseen laitettu investointi tulee moninkertaisena takaisin.
  Markku Pykäläinen CEO

  Työhyvinvointivalmennus räätälöidään aina valmennusryhmän mukaan ja sisältö suunnitellaan työyhteisöstä nousseiden ilmiöiden ympärille.