Peilitunneli-metodi

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät

TUTKI – PEILAA – KEHITY

Janoamme maailmaa, jossa meidän on hyvä elää toistemme kanssa.

Peilitunnelimetodin aikana opimme ymmärtämään toistemme syvällisiä lähtökohtia, joista käsin toimimme työyhteisössä. Peilitunnelimetodimme vie ryhmän, esimiehen tai yksittäisen työntekijän tutkimaan omia toimintatapojaan ja ryhmän vuorovaikutuksen vaikutusta arkiseen hyvinvointiimme. Paneudumme ryhmän dynamiikkaan ja esimiestyöhön käytännön harjoituksien ja oivalluttamisen kautta. Tavoittelemme pysyvää muutosta, joka rikkoo turhauttavat toimintatavat työyhteisössä.

Peilitunnelimetodi antaa aikaa yksilön ajattelulle. Esimiesvalmennus tai työyhteisövalmennus toteutetaan 1-2 vuoden aikana.

Moniammatillinen tiimimme räätälöi metodin aikana ryhmälle valmennuksellisia työkaluja hyvinvointimittauksista aina työnohjauksiin asti. Uppoudumme työyhteisönne tarpeisiin intensiivisesti. Teemme kaikkemme, jotta peilitunnelimetodimme tulokset jäävät pysyväksi hyvinvoinniksi arkeen.

Valitse työyhteisöllesi sopiva työhyvinvointivalmennus ja ota yhteyttä!

Peilitunneli-metodi

VALITSE KATEGORIA

Johtamiskulttuurin kehittämisprosessi

Lean-ajattelu

Työssäjaksaminen

Yhteistyö­käyttäytymisen kehittämisprosessi


Valitse yläpuolelta kategoria, nähdäksesi metodimme rakenteen.

Ota yhteyttä

Lähetä viestiEn voi sietää huonoa johtamista. Johtaminen, esimiestyö ja työyhteisön yhteistyö on usein niin ajattelematonta ja intuitiopohjaista, että tulee kylmiä väreitä. Siksi olemme luoneet prosessin, jonka avulla työyhteisöt voivat itse luoda hyvinvointia peilaamalla omaa toimintaansa.

Työyhteisön kehitykseen laitettu investointi tulee moninkertaisena takaisin.
Markku Pykäläinen CEO

Työhyvinvointivalmennus räätälöidään aina ryhmäkohtaisesti ja sen kulku suunnitellaan ryhmässä nousseiden ilmiöiden ympärille.