fbpx

 DiSC -analyysi

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät analyysit

Everything DiSC ® Workplace™   on työkalu, jonka avulla ihmiset voivat käytännönläheisesti oppia ymmärtämään itseään ja toisia paremmin, sekä etenkin omaa suhdetta toisiin.

Analyysi auttaa ymmärtämään ihmisten erilaisia vuorovaikutustapoja erityisesti työkontekstissa ja se perustuu itsearviointiin.

Erityisen hyvin analyysi toimii yhdessä 360-arvioinnin kanssa: 360-arviointi kertoo, miten toimit – DiSC selittää, miksi toimit, kuten toimit.

Skaalautuu yksilöllisesti

Oman toimintatyylin analyysi

Kehittämisen työkalu

DiSC myös skaalautuu eli räätälöityy vastatessa yksilöllisesti. Tämän vuoksi vastaamisaika vaihtelee 15-30 minuutin välillä.

DiSC:n taustalla on kattava ja monipuolinen teoriatausta (mm. Marston) ja se on validoitu suomalaiseen kulttuurin sopivaksi. Se ei ole persoonallisuuden mittari vaan perustuu henkilön näkyvään käyttäytymiseen. Sitä on käytetty paljon työyhteisöissä tiimien ja johtoryhmien kehittämisen työkaluna ja sen perusteella voidaan laatia henkilökohtainen ja ryhmäkohtainen  kehittymissuunnitelma.

DiSC- analyysin avulla voidaan myös mitata tiimin toimintakykyä ja tehokkuutta johtamistilanteissa johtajuusprofiilin (WOL) avulla.

Raportti sisältää oman toimintatyylin analyysin sekä kattavat neuvot ja vinkit eri tavalla toimivien työkavereiden kohtaamiseen.

Tarkka ryhmäkohtainen raportti kehittämisvinkkeineen on erityisen hyödyllinen koko tiimille.
Lisäksi on mahdollista saada jokaisesta arvioinnin toteuttaneesta keskinäinen parivertailuraportti, jossa on selkeät vinkit kummallekin osapuolelle keskinäisen yhteistyön kehittämiseksi ja mahdollisten vuorovaikutuskarikkojen välttämiseksi. Parivertailuraportin luovuttamiseen toiselle vaaditaan kummankin osapuolen lupa.

Katso DiSC-malliraportti tästä.

Muut analyysimallimme