fbpx

FirstBeat Hyvinvointianalyysi

Hyvinvoinnin Suurlähettiläät analyysit

FirstBeat Hyvinvointianalyysillä pystytään selvittämään kuormittumisen ja palautumisen suhde, unenlaatu, liikunnan tehon riittävyys terveysvaikutusten kannalta sekä kuntotaso.

Hyvinvointianalyysin tavoitteena on saada tietoa, riittääkö palautuminen täydentämään voimavarat. Hyvinvointianalyysissä käytetään laboratoriontarkkaa sykevälivaihteluja mittaavaa laitetta, joka kiinnitetään rintakehän ihoon tarraelektrodeilla. Mittalaitteen saa käyttöön sovituksi ajaksi ja tuona aikana voi tehdä haluamansa määrän mittauksia. Mittausta pystyy seuraamaan reaaliaikaisesti älypuhelimelle ladatulla sovelluksella ja tulokset saa sovellukseen heti mittauksen jälkeen. Yhden mittauksen suosituskesto on kolme vuorokautta.

 

Tunnista voimavarojasi kuluttavat tekijät

Näe stressipiikit ja stressin kokonaismäärä vuorokaudessa

Löydä syyt kuormittumisen taustalla

Lisää voimavarojasi ja paranna keskittymiskykyäsi

Kuormittumista ja palautumista arvioidaan yhdessä asiantuntijan kanssa.

Myös FirstBeat-asiantuntijamme näkee mittaustulostesi hyvinvointiraportin ja käy sovitulla tavalla kanssasi tulokset läpi. Asiantuntija auttaa sinua mittauksiin perustuvan muutostavoitteen asettelussa, jotta voisit voida vielä paremmin.

Mikäli samasta yrityksestä isompi ryhmä tekee hyvinvointianalyysejä, yrityksen on mahdollista saada ryhmän yhteenvetoraportti ja keskeiset johtopäätökset ryhmän osalta. Näistä yhteenvetoraporteista ei käy ilmi yksilöiden henkilökohtaiset tulokset.

FirstBeat Hyvinvointianalyysiä käytetään yleensä Työssäjaksamisprosessin aloittamisen yhteydessä alkukartoitustyökaluna, mutta sen voi yhdistää myös muihin valmennuksiin tai tehdä erillisenä tutkimuksena.

Lue lisää Firstbeat.fi

Katso malliraportti tästä.

 

Muut analyysimallimme