Ryhmadynamiikka

Ryhmädynamiikka-päivän palaute: kiitollinen!

Kirjoitettu 10.06.2014

Oli niin hieno ryhmädynamiikka-päivä ja palaute, että en edes halua suurempaa analyysiä pohtia. Todettakoon vain, että tunne päivästä oli molemmin puoleinen ja olen nöyrästi kiitollinen, että saan tehdä tätä työtä!

”On se tuo ihmisen korvien väli sellainen paikka, siellä kun sopivilla sanoilla joku hieman puruja penkoo, se pistää ajattelemaan asioita aivan uudella tavalla. Hyvinkin yksinkertaiset, mukamas aivan selvät arjen asiat saavat aivan uuden käänteen ja katsontakannan. Markku osasi hommansa, hän ei vetänyt mitään luentoa, vaan muutamilla puheenpätkillä ja oikeilla lauseilla, sai luotua aivan varmasti meidän ryhmästä entistä tiivimmän, paremman ja tehokkaamman, toisiaan kunnioittavan tiimin. Kiitos tästä päivästä, voin lämpimästi suositella hänen ryhmädynamiikka-kehityspäivää aivan jokaiselle ryhmälle.”

”Paikka oli mielenkiintoinen, ruoka hyvää ja koulutuksen anti osui ja upposi. Tulen varmasti pohtimaan siellä esitettyjä asioita vielä pitkään, toivottavasti pystyn siirtämään oppimani myös käytännössä arkeen. Tälläisiä teemapäiviä on yrityksissä varmasti liian harvoin, tämä jos mikä on työhyvinvointia eteenpäin vievää toimintaa.”

”Hei, palautteeni koskee myös nettisivujanne. Mielestäni niistä ei saa täyttä kuvaa palvelujenne laadusta. Kannattaisi tehdä niihin muutoksia, ne ovat myös hieman sekavat käyttää.

Ryhmädynamiikan kehityspäivä oli hyvä kokemus, saimme itse pohtia asioita ja välimme ovat nyt kehittymään päin. Itselleni suurin haaste on pysyä asiallisena ja olla provosoitumatta.

Kiitos Markku, teet tärkeää työtä!”

”Päivä kehitti varmasti ryhmämme yhteenkuuluvuutta sekä vuorovaikutustaitoja. Lisäksi paikka, jossa ryhmädynamiikan kehityspäivä pidettiin oli persoonallinen ja viihtyisä.”

”Mielenkiintoinen päivä. Ajattelemiseen tuli uusia ulottuvuuksia. Tutustuminen ryhmään oli hyvä asia.”

”Positiivinen kokemus.”

”Heti alussa olevat esimerkit (videot) todistivat monta asiaa sanojen tueksi. Yksinkertaiset, mutta täyttä totta olevat jutut vaikuttavat moneen asiaan.”

”Opin tuntemaan työkavereitani paremmin, tuli juteltua tänään osan kanssa enemmän kuin vuoden aikana yhteensä. Oli erittäin positiivinen päivä.”

”Tosi positiivinen päivä. Saimme puhua keskenämme todella paljon.”

Tiimitapahtuma jatkui seuraavana aamuna klo 5 auringon nousua kuumailmapallosta katsellen.

Statistiikka palautteesta

Palaute_procemex

”Asiakas Nn on keskisuuri prosessiautomaatioalan yritys. Asiakas Nn ei halunnut palautetta omalla nimellään sähköiseen mediaan.”

-Markku-