Unelma

Unelma – uskallatko elää unelmaasi?

Kirjoitettu 25.09.2015

”Kliseetä, paskaa,…”, sanovat ne, jotka eivät uskalla unelmoida, fantasioida tai uskoa, että oma unelma voi käydä todeksi. Itse kirjoitin paperille Jamie Andersonin inspiroimana seuraavan lauseen Huhtikuussa 2012 (1½ vuotta ennen yrityksen perustamista):

Unelmani

”Haluan, että minut tunnetaan ystävällisesti itsevarmana, luovasti älykkäänä sekä karismaattisesti intohimoisena työhyvinvoinnin ja johtamisen suurlähettiläänä niin että sekä itse että läheiseni ovat onnellisia ja pystymme yhdessä toteuttamaan realistisia unelmiamme.”

On uskomatonta kuinka monesta näkökulmasta tuo lause on toteuttanut itseään, vaikka paljon on varmasti ja onneksi vielä toteuttamattakin.

On oma valintasi jäätkö vaikeroimaan vai rakennatko itsellesi unelman, johon haluat uskoa. Useimmat eivät uskalla unelmaansa luoda, kirjoittaa sitä paperille saatikka lausua unelmaansa julkisesti. Se olkoon hyvä heille niin.

Unelma – minä uskalsin ja halusin, elämä on muuttunut paljon ja olen erittäin onnellinen.

Ei minulla muuta tällä kertaa, oikein hyvää viikonloppua – uskaltaa elää unelmaanne!

– Markku –

P.S. Minulla oli tarkoitus kirjoittaa tämä vain minua itseäni varten – vahvistaa uskoani, ei julkaista. Kuitenkin haluan tämän jakaa, vaikka itse asia on ehkä tärkeä vain itselleni. Varsinkin sosiaalisessa mediassa vallitsee nyt hyvin negatiivinen ilmapiiri. Olen bannannut omasta virrastani paljon valittajia ja itseasiassa vähentänyt sosiaalisen median läsnäoloani erittäin merkittävästi. Ehkä tämä kirjoitus poikkeaa valtavirrasta ja olen äärimmäisen iloinen, jos edes yksi ihminen pysähtyisi hetkeksi miettimään positiivisesti omia unelmiaan.