avoin työyhteisö

Maailman avoin työyhteisö – tervetuloa!

Kirjoitettu 31.03.2021

Perustimme juuri maailman avoimimman työyhteisön. Millainen on maailman avoin työyhteisö?

Kunnioitamme toisiamme ja luotamme jokaisen kehittymiseen

Kunnioitamme siis toisiamme mielipiteistä riippumatta. Haluamme aktiivisesti löytää oman ajattelumme rajat ja antaa toisten niitä venyttää. Tiedämme, ettei se useinkaan tunnu hyvältä – se tuntuu ehkä jopa ärsyttävältä ja ahdistavalta. Siksi juuri arvostamme sitä ja haluamme, että yhteisömme jäsenet innostuvat siitä, että toiset ihmiset pääsevät kasvattamaan itseämme.

Avoin työyhteisö – selän takana vain kehutaan

Maailman avoimimmassa työyhteisössä ei puhuta nimillä heistä, jotka eivät ole paikalla. Myöskään työnantajista ja toisista yrittäjistä ei puhuta negatiivista nimiä mainiten. Asioista löytyy aina monia puolia. Maailmassa on hyvin vähän faktaa. Tässä yhteisössä pyritään aina löytämään positiivisia ja rakentavia näkökulmia.

Haluatko mukaan tällaiseen työyhteisöön – tervetuloa!

Työyhteisö löytyy tuoreelta sosiaalisen median alustalta nimeltään ClubHouse. Maailman avoimimmassa työyhteisössä klubimme on auki yleensä tiistaisin klo 15-16.30 sekä aina satunnaisesti silloin, kun joku moderaattoreista sattuu ovet avaamaan. Liity klubiin niin pääset mukaan keskusteluihin.

Tämä on maailman avoin työyhteisö, jossa keskustellaan kaikesta mahdollisesta, mitä ihmeellisissä työyhteisöissä tapahtuu. Aikataulutettuja tapahtumia ohjaa ja moderoi aina koulutettu työnohjaaja (STOry) tai työpsykologi, mutta kyse ei ole kuitenkaan työnohjauksesta. Ihmetelkäämme yhdessä mitä työyhteisöissä tapahtuu. Moderaattoreina tällä hetkellä ovat: Jaana Mattila, Juha Arikoski, Markku Pykäläinen ja Satu-Lotta Kainulainen.

Tulevat aikataulutetut porinat

  • Ke 5.5.21 klo 15-16.30: Erilaisuus työelämässä
  • Ke 12.5.21 klo 15-16.30: Haastavat persoonat
  • Ti 25.5.21 klo 15-16.30: Työminä/ammatti-identiteetti

Muita tulevia mahdollisia aiheita tulevaisuudessa esimerkiksi:

Klubi on myös satunnaisesti auki muulloinkin – silloin on aihe vapaampi, mutta klubin henkeä ja sääntöjä kunnioittaen silloinkin.

– Markku –

Ps. Toistaiseksi alustalle pääsee vain kutsusta. Pistähän viestiä, jos haluat saada kutsun. Muutamia löytyy takataskusta. Liity Clubhousiin tästä!