vuorovaikutuksen

Hyvä paha vuorovaikutus

Kirjoitettu 30.03.2022

Webinaari: Mitkä asiat takaavat laadukkaan vuorovaikutuksen työyhteisössä? Lahjoita samalla Ukrainan hyväksi!

Ilmoittaudu 4.5.2022 klo 8.30–9.30 toteutettavaan webinaariin.

Webinaariin olemme nostaneet kolme teemaa hyvään vuorovaikutukseen liittyen, joista keskustellaan Johanna Laitilan, Markku Pykäläisen ja Juha Arikosken johdolla. Teemoja ovat valmentava vuorovaikutus arjessa, vuorovaikuttajana kehittyminen sekä palaute ja avoimuus työyhteisössä laadukkaan vuorovaikutuksen takaajana.

Vuorovaikutustilanteissa valmentava ote tuo uudenlaisen näkökulman, joka mahdollistaa ihmisläheisen vuorovaikutuksen ja toisen huomioimisen arjen tilanteissa. Huonon vuorovaikutuksen hinta voi taas olla järkyttävän suuri ja näin ollen vuorovaikuttajana kehittyminen voi tuoda merkittäviä säästöjä sekä taloudellisesti että inhimillisesti katsottuna. Palautteen antaminen ja vastaanottaminen on taas yksi avoimen vuorovaikutuksen lähtökohdista. Miten palautetta on totuttu antamaan ja toisaalta osataanko palautetta vastaanottaa oikealla tavalla sekä, mitä on sopiva avoimuus työyhteisössä.

Tukea Ukrainan hyväksi

Webinaariin pääset mukaan lahjoittamalla vapaavalintaisen summa (min. 20 €) hyväntekeväisyysjärjestölle (esimerkiksi Unicef tai Punainen risti), joka kohdentaa avustuksen Ukrainan hyväksi. Liitä kuitti lahjoituksesta webinaarin ilmoittautumislomakkeelle.

https://www.punainenristi.fi/lahjoita/katastrofirahasto/

https://www.unicef.fi/tue-tyotamme/ukraina/

Kokeneet puhujat

Markku on kokenut työyhteisöjen ja esimiesten valmentaja, joka rohkeasti uskaltaa nostaa vaikeitakin teemoja valmennuksissa esille. Markun pitkä kokemus teollisuuden esimiestehtävistä on tuonut hänelle vankan käytännönkokemuksen, josta pystyy ammentamaan monenlaisiin valmennustilanteisiin.

Juha puolestaan on valmentanut, työnohjannut ja coachannut johtoa, esihenkilöitä ja työyhteisöjä yli 25 vuotta, satojen organisaatioiden ja tuhansien ihmisten kokemuksella. Juha on myös kirjoittanut johtamisesta ja valmentamisesta kymmeniä julkaisua muun muassa kirjojen tutkimusartikkeleiden muodossa.

Johanna taas on työskennellyt pitkään henkilöstöjohtamisen tehtävissä yksityisen ja julkisen puolen organisaatioissa. Lisäksi hän Johanna toimii nykyisin Business Coachina ja konsulttina auttaen ihmisiä kehittymään ja löytämään omia kasvupolkujaan.

Ilmoittaudu tästä!

Webinaarissa teemoja avataan muun muassa konkreettisten case-esimerkkien ja teorian avulla. Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lähettää ennakkokysymyksiä webinaarin aiheesta. Lisäksi voit kirjoittaa ajatuksiasi aiheeseen liittyen oman organisaatiosi näkökulmasta. Miten näitä teemoja on teillä käsitelty ja oletteko kiinnittäneet samoihin asioihin huomiota?

Voit ilmoittautua webinaariin tämän linkin kautta

Lue myös aiheeseen liittyvä blogikirjoitus: Paljonko huono vuorovaikutus maksaa työnantajalle